# WELCOME 2 MY PAGE #LOVE UR BODY # # cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma cma

Friday, March 25, 2011

Dengki Ke Nak Yer??? (DKNY)

Guess what? aku baru dapat perfume yg kt atas tu.... hehehehee... DKNY a.k.a DENGKI KE NAK YEA  Peh... happy sangat2 ler. Sebenarnye dulu aku pernah la pakai bau ni... Cilok adik aku nye.. Adehh... Sori Babe... tp aku xx der la suke sangat tp bebaru ni aku cilok pakai tetibe aku rase macam Jatuh hati ngn Bau ni... Adehh... tp aku nk ucapkan TIME KACIH bnyk2 la pada SOMEONE yang bg hadiah ni kt aku... Aku hargai sangat2...







Emmm... antara koleksi yg aku ader......aku ni gler perfume... Tapi Dalam bnyak bnyk yang aku ada paling aku sukeeee sgt Eternity For Women dari sekolah lg aku suke...tapi masa tu aku X mampu lagi nak pakai. Tu sekarng perfume ni X penah habih dalam simpanan aku... Memang aku sukEEEE sangat sampaikan kalu ader org pakai memang aku akn cariiii sape yg pakai. Giler kan aku ngn Eternity nie. Sampai laaa sekarng.Bile pakai aku rase Confident jer. Macam BEST jer.. rase aku lah makhluk Tuhan yg paling SEXY... hahaahaha..leh lak cmtu kan. X kisah la kan. Gold and silver Guess ni lak yang kadang2  jer aku pakai.... Gold Guess bau kuat n manis... Aku suka pakai bile kuar malam Silver lak aku X RETI nak gtaw cmne bau nye tp aku suka pakai waktu siang... Pape pun aku suke sangat koleksi yg aku da... Alahaii... wanginye aku!!!

1 comment:

HAN... said...

alahaiii...wanginyerrrr... Untunglaaaaaa... kuikuikui

Post a Comment